Yrityskauppa päätökseen - yhdysvaltalainen GAF Icopalin uudeksi omistajaksi

4.4.2016

4.4.2016

GAF sai päätökseen Icopalin yritysoston

Tuloksena maailman suurin kattoalan valmistajaPARSIPPANY, NJ (4/4/16) - GAF, Pohjois-Amerikan suurin kattoalan valmistaja, on ilmoittanut tänään ostaneensa noin 1 miljardin euron kauppahintaan Icopalin, joka on johtava yleiseurooppalainen katto- ja vedeneristystuotteiden valmistaja. Kauppa on askel kohti muutosta, jonka ansiosta GAF:lle avautuu erinomainen kasvumahdollisuus kattoalalla Atlantin molemmin puolin.

Jim Schnepper, GAF:n myynnin varapääjohtaja, siirtyy Icopalin johtajaksi ja toimitusjohtajaksi. Tom Anderson, GAF:n vanhempi suunnittelu- ja toimitusketjun hallinnasta vastaava varapääjohtaja, siirtyy hallintopääjohtajaksi. GAF:llä ja Icopalilla on yhteensä 6 500 työntekijää ja myyntiä lähes 4 miljardin dollarin arvosta yli 80 maassa.

"GAF ja Icopal sopivat kulttuureiltaan erinomaisesti yhteen ottaen huomioon yhteiset painopisteemme korkealuokkaisessa valmistuksessa, vahvassa asiakaspalvelussa ja innovaatiossa", sanoo Bob Tafaro, GAF:n pääjohtaja ja toimitusjohtaja. "Icopalilla ja sen johtavilla katto- ja vedeneristystuotteiden merkeillä on edessään hieno tulevaisuus osana GAF-perhettä. Odotamme alkavaa työtämme tarjotaksemme ensiluokkaista vastinetta kaikille asiakkaillemme."

Tässä kaupassa Moelis & Company toimi GAF:n omistajan Standard Industriesin ainoana rahoitusneuvojana ja Sullivan & Cromwell oikeudellisena neuvonantajana.Lisätiedot:

 Press Contact: David Silverman, Sr. Manager Business Communication
 (+1) 973-531-2869
dsilverman@gaf.com Tietoa GAF:stä:

Vuonna 1886 perustettu GAF on Pohjois-Amerikan suurin kattoalan valmistaja, jolla on noin 3 000 työntekijää ja 29 tuotantolaitosta. Yrityksen tuotteita ovat kattava valikoima jyrkkiä ja liikerakennuksille tarkoitettuja kattoja sekä niiden tukena laaja kansallisten alihankkijoiden verkosto, joiden tehtaat on sertifioitu. Lisätietoa GAF:stä osoitteessa www.gaf.com.