UUTTA: Viherkaton räystäspellillä tyylikäs ja toimiva räystäsrakenne helposti

9.2.2015

 

Icopalin viherkattojen räystäspellit soveltuvat kaikille kevytrakenteisille viherkatoille katon kaltevuudesta riippumatta.

Rei’itetty, ylimääräisen veden läpi päästävä pelti viimeistelee alaräystään ja umpinainen pelti päätyräystään.  

JyrkanViherkatonRaystaspelti250 
 

Aikaisemmista räystäsratkaisuista poiketen alaräystäät voidaan tehdä nyt yhdellä pellillä, sillä sekä tippanokka että viherkaton korotusosa ovat viherkaton räystäspellissä samassa tuotteessa. Näin vedeneristyksestä saadaan yhtenäinen eikä läpireikiä tarvita. Myös päätyräystäällä uusi räystäspelti yksinkertaistaa toteutusta: puisia korotuksia ja erillisiä kerminostopaloja ei tarvita lainkaan.

 

Suunniteltu kestämään viherkaton rasitukset

 

Viherkaton räystäspellit tekevät viherkaton rakentamisesta helpompaa ja varmempaa myös omatoimirakentajalle! Uusi rakenneratkaisu on yksinkertainen, turvallinen ja toimiva. 

 

 

Viherkaton räystäspellit on valmistettu jämäkästä haponkestävästä teräksestä, joten pellit kestävät viherkaton olosuhteet ruostumatta. Lisätarvikkeina on saatavana sisä- ja ulkokulma- sekä harjan päätykappaleet.

 

Icopal Green-ratkaisuilla toteutat viherkattojen perustan vesitiiviiksi ja siisti räystäspelti viimeistelee viherkaton tyylikkäästi!

 Raystaspellit250

 

 

LoivaViherkattoRaystaspelti550

 

 

 

Lue lisää viherkattojen tuotesivuilta