Icopalin vedeneristemassoilla tiivistät hankalimmatkin paikat

17.3.2015

 

Nestemäiset vedeneristeet eli vedeneristemassat tiivistävät luotettavasti katon pienimmätkin kulmat, ilman riskialttiita saumakohtia. Nestemäinen vedeneriste on tarpeen erityisesti silloin kun katolla on läpivientejä ja lisäosia sillä kiinnityskohtien vedeneritys vaatii aivan erityistä tarkkuutta. 

- Tarve hankalien yksityiskohtien tiivistämiseen soveltuville vedeneristystuotteille on kasvanut, kertoo tuotepäällikkö Joonas Salo. – Katoilla on yhä enemmän erilaisia läpivientejä ja lisäosia, kuten esimerkiksi aurinkopaneeleja. Tällaiset yksityiskohdat vaativat vedeneristykseltä paljon. Näiden kohtien vedeneristystapa on hyvä huomioida jo suunnitteluvaiheessa: vedeneristemassoilla lopputulos on varma ja turvallinen.  

 

Vedeneristemassa550

 

Valitse eristemassa kohteen mukaan

 

Icopalin kaikki nestemäiset vedeneristeet; Profi-Dicht, Enviroflex ja QuickSeal sopivat erinomaisesti vedeneristyksen vaativien yksityiskohtien toteuttamiseen. Kaikki massat ovat taattua ammattilaislaatua mutta helppokäyttöisyytensä ansiosta ne soveltuvat hyvin myös omatoimirakentajille. Enviroflex ja QuickSeal ovat lisäksi hajuttomia ja myrkyttömiä.

- Enviroflexillä voi käsitellä myös laajempia pintoja ja QuickSeal sopii varsinkin vauriokohtien paikkaamiseen. Profi-Dicht puolestaan toimii erityisen hyvin kulutukselle alttiissa kohteissa, Joonas Salo kertoo. - Omatoimirakentajalle suosittelen varsinkin QuickSealia; se on yksikomponenttinen, myrkytön ja hajuton ja tarttuu jämäkästi puuhun, metalliin ja bitumikemiin. Sillä voi paikata esimerkiksi huopakaton pienet vauriot ja yksikomponenttisena QuickSeal on vaivaton käyttää.Katso valintataulukko ja lue lisää vedeneristemassojen tuotesivulta >

Katso QuickSealin asennusvideo >

Katso Profi-Dichtin asennusvideo >

Vedeneristemassat, esite (pdf) >

 

VedeneristemassatOtsikkokuva022015