Tutkimus sen todistaa: Sapox-savunpoistoluukkujen U-arvot omaa luokkaansa!

27.10.2014

 

Icopalin Sapox-savunpoistoluukkujen U-arvot ovat nyt tutkitusti omaa luokkaansa!* Saumaton rakenne tekee luukuista erittäin tiiviit ja lämmöneristysarvoiltaan erinomaiset. Varma lämmöneristys estää lämpövuodot ja säästää selvää rahaa!

Savunpoistoluukkujen elinkaaren aikana (min. 20 vuotta) Sapox-savunpoistoluukut voivat säästää energiakustannuksissa viidentoista luukun kattokohteessa tuhansia euroja. Esimerkiksi kaikkien umpikantisten Sapox-luukkujen U-arvo on 0,45 W/m²K kun useissa markkinoilla olevissa vastaavissa luukuissa arvo on noin 1,0 W/m²K.

100 mm paksuista Sandwhich-paneeleista valmistettu elementti on saumaton ja estää siten lämpövuodot tehokkaasti. Lämmöneristyskyvyn lisäksi rungon etuna on sen jäykkyys: erillistä runkoa ei tarvita. Luukuissa ei ole lainkaan puuosia mikä pidentää savunpoistoluukun käyttöikää.

Katso Sapox-savunpoistoluukkujen tuotesivuilta asennusohjeet, tekniset tiedot sekä savunpoistoluukkujen rakennekuvat dwg-muodossa. Myös Sapox-kulkuluukkujen tekniset tiedot ja rakennekuvat ovat ladattavissa tuotesivulta.

*Suunnittelutoimisto Argillander, 2014