Kiira-myrsky riehui ja riepotteli – varmista että katolla on kaikki kunnossa!

18.8.2017

 

Kiira-myrsky riehui ja riepotteli – varmista että katolla on kaikki kunnossa!   

Nyt on hyvä hetki pyytää ammattilainen katolle: kattokuntotarkastaja varmistaa että katto on Kiiran jäljiltä kunnossa! Icopal Katto Oy:n  Kattohuolto palvelee taloyhtiöitä ja kiinteistön omistajia kaikkialla Suomessa. Kuntotarkastuksia tehdään kaikille katoille oli vesikatemateriaalina sitten pelti, tiili tai bitumikermi.

- Kattokuntotarkastuksessa tarkastetaan vedeneristyksen ja katon alustan yleiskunto sekä katon läpiviennit. Myös esimerkiksi räystäspellitykset ja kattoturvatuotteiden kunto ja kiinnitykset käydään läpi, kertoo aluepäällikkö Mika Karsikas Icopal Katto Oy:stä. Asiakas saa kattokuntotarkastuksesta raportin sekä suositukset tarvittavista huoltotoimenpiteistä. – Katto on joka tapauksessa hyvä tarkastaa säännöllisesti. Näin mahdolliset vauriot huomataan ajoissa ja korjaamalla ne kuntoon voidaan säästyä isommalta remontilta, Karsikas muistuttaa.

 

Nyt kannattaa teettää kattokuntotarkastus!

Viime viikonlopun myrsky pauhasi ennätysmäisen rajuna tuulena ja syöksyvirtauksina. Puita kaatui ja kattopeltejä meni rullalle etenkin pääkaupunkiseudulla ja muualla eteläisessä Suomessa. Kaikki kattotuhot eivät kuitenkaan ole yhtä selkeitä ja näyttäviä: myrskyssä irronneet ja löystyneet lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet saattavat edelleen katolla paikallaan mutta voivat olla riski tulevissa puhureissa. Myös esimerkiksi pudonneet oksat ovat voineet tehdä katolle reiän josta pääsee nyt kosteutta katon rakenteisiin. Kosteuden aiheuttamat vauriot näkyvät usein vasta viiveellä – kannattaa siis varmistaa että katolla on kaikki kunnossa!

 

Ota yhteyttä Icopal Kattohuoltoon ja kysy lisää:

 

Icopal Kattohuolto Espoo

Icopal Kattohuolto Tampere

Icopal Kattohuolto Jyväskylä

Icopal Kattohuolto Kuopio

Icopal Kattohuolto Turku

Icopal Kattohuolto Pori

Icopal Kattohuolto Kouvola ja Imatra

Icopal Kattohuolto Lahti

Icopal Kattohuolto Mikkeli

Icopal Kattohuolto Oulu

Icopal Kattohuolto Rovaniemi