Icopal-katto asennettuna nyt kampanjahintaan Rakentaja.fi:stä!

4.6.2018

 

Jos mökin tai kodin katon uusiminen on edelleen ”to-do” –listalla, nyt on hyvä hetki ryhtyä tuumasta toimeen! Rakentaja.fi –palvelun kautta saat nyt Icopalin katon harjakatolle kampanjahintaan. Kampanja on voimassa 24.6. saakka.

planoxl550

Bitumikatto sopii suomalaiseen maisemaan

Bitumikatteiden ehdottomiin vahvuuksiin kuluu sen varma tiiveys: kun katossa on jiirejä, kulmia ja yksityiskohtia, on katteen istuttava saumattomasti jokaiseen katon muotoon. Bitumikate on materiaalina joustava ja taipuisa. Bitumikatteella katat kulmat ja yksityiskohdat tiiviisti ja varmasti. Bituminen kate on varma ja turvallinen: se kestää tuulet ja myrskyt irtoamatta, ja hyvän kitkan ansiosta lumi sulaa katolta hallitusti alas. Kivisirotepintainen huopakate on myös hiljainen; se ei rämise eikä kolise tuulessa ja kivisirotepinta vaimentaa sateen rummutuksen tehokkaasti.

Ulkonäkönsä puolesta bitumikate sopii saumattomasti pohjoiseen maisemaan. Kivisirotepinta ja murretut värit tekevät katteen ulkonäöstä luonnollisen, ja bitumikate onkin vakiinnuttanut asemansa suomalaisessa rakentamisessa.

Bitumikatteista löytyy vaihtoehto jokaiselle katolle liikerakentamisesta asumiseen ja mökkeilyyn. Harjakatoille sopivat esimerkiksi bitumiset kattolaatat, tiivissaumakatteet ja kolmiorimakate.