Icopalin logo uudistui - olemme nyt osa BMI –perhettä

9.1.2019

 

BMIicopal550 

 

BMI Icopal on osa BMI Groupia joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja. Icopalin uudessa logossa on jotain uutta ja jotain vanhaa: BMI:n värit ja neliömuoto ovat tutut Icopalin aiemmilta vuosilta, samoin Icopal-tekstin tekstityyppi. Uutta aikaa logossa edustaa BMI-elementti joka jatkossa yhdistää kaikkia konsernimme brändejä. Siirrymme uuteen, yhtenäiseen visuaaliseen ilmeeseen asteittain kuluvan vuoden aikana.

 

BMI tarjoaa parhaat kattoratkaisut

BMI Group syntyi kun kaksi katto- ja vedeneristysalan huippunimeä, Braas Monier ja Icopal yhdistettiin saman katon alle vuonna 2017. BMI Groupiin kuuluu Icopalin lisäksi useita vahvoja ja vakiintuneita eurooppalaisia brändejä kuten Braas, Monier, Siplast,  Vedag, Bramac, Villas, ja Monarflex. Suomessa BMI-perheeseen kuuluu Icopalin lisäksi kattotiilivalmistaja BMI Ormax Monier.

Yhdessä BMI:nä pystymme tarjoamaan entistä laajemman valikoiman kattoratkaisuja ja asiantuntemusta erilaisiin tarpeisiin loivien kattojen bitumi- ja PCV- katteista harjakattojen erilaisiin tiili- ja bitumikattoihin.

 

Urakointia kaikkialla Suomessa

BMI Suomen urakointiyhtiö Icopal Katto Oy urakoi kaikki kattotyypit ja muut vedeneristykset materiaalista riippumatta, harjakatoista viherkattoihin ja pihakansiin. Icopal Katto Oy:n Huoltopalvelu tarjoaa kaikille katoille huollot, tarkastukset ja korjaukset. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös kiinteistön savunpoiston kartoitukset, tarkastukset ja huollot sekä kattojen talvihuollot. 

Lue lisää BMI Groupista