Suurenmoinen Plano XL –kattolaatta ja linjakas TopSafe Pro Linear -tiivissaumakate

14.4.2016

 

 

Plano XL – modernin ilmeen kattolaatta

Icopalin uusi bitumikattolaatta Plano XL kattaa tyylillä moderninkin katon!
Plano XL on kuvioltaan selkeän geometrinen ja yleisilmeeltään rauhallisen tyylikäs. Laatta on kooltaan noin kaksi kertaa suurempi kuin perinteiset kattolaattamallit.

Suuri koko ja yksinkertainen asennustapa tekevät Plano XL-kattolaatasta nopeasti asennettavan: Plano XL –kattolaatassa ei ole lainkaan irrotettavaa suojamuovia mikä paitsi nopeuttaa työtä, vähentää myös jätteen määrää.
Värivaihtoehtoina Plano XL –kattolaatassa ovat musta antrasiitti ja eläväpintainen harmaa graniitti. Laatan pintasirote on värjättyä liuskekiveä.

PlanoXLHarmaa550

 

Lue lisää Plano XL -kattolaatasta tuotesivulta

Katso Plano XL -asennusvideot 

p>

TopSafe Pro Linear - linjakkuutta tiivissaumakatoille!

Icopal on tuonut tiivissaumakatteisiin uuden, elegantin vaihtoehdon: TopSafe Pro Linear –tiivissaumakatteessa on varjostusraidat jotka rytmittävät kattopintaa tyylillä. TopSafe Pro:n muhkeat 500 mm leveät liimareunat takaavat tiiveyden loivemmillakin kattopinnoilla! Alapinnaltaan tuote on kauttaaltaan itseliimautuva. Pohjavärinä Linearissa on hiilenharmaa.

Katolle asennettaessa on minimikaltevuuden oltava vähintään 1:20 joten TopSafe Pro soveltuu hieman loivemmille katoille kuin tiivissaumakatteet yleensä. TopSafe Pro -tiivissaumakatteet sopivat kattojen, parvekkeiden ja terassien vedeneristykseen. 

TopSafeProLinearKuva550

 

Lue lisää TopSafe Pro:sta tiivissaumakatteiden tuotesivulta


Lisätiedot: tuotepäällikkö Jukka Naakka
puh. 020 7436 227
sähköposti: jukka.naakka(a)icopal.com