Hiilenharmaiden bitumikatteiden pölynsidonta-aine vaihtui - uuden ja vanhan erän tuotteissa väliaikaisia värieroja

27.9.2019

Olemme vaihtaneet BMI Icopalin bitumikatteiden hiilenharmaissa tuotteissa käytettävän pölynsidonta-aineen. Uusi pölynsidonta-aine ei vaikuta tuotteet teknisiin ominaisuuksiin eikä muutos ole vaikuttanut nimikkeisiin tai muihin tuotetietoihin. Pölynsidonta-aineen tehtävänä on sitoa katteista irtoavaa pölyä ja tehdä asentamisesta näin miellyttävämpää ja turvallisempaa.

Uusimpien erien hiilenharmaat katteet ovat pakkauksesta otettaessa aiempaa vaaleampia ja tämä väriero näkyy myös katolla jos uuden ja vanhan tuotantoerän katteita asennetaan rinnakkain. Väriero on väliaikainen ja se tasaantuu noin 6 – 12 kuukauden sisällä pölynsidonta-aineen huuhtouduttua pois tuotteen pinnalta.

Värieron vuoksi meiltä asiakkaille lähtevissä toimituksissa on vain joko kokonaan vanhempaa tai kokonaan uudempaa toimituserää. Tilatessasi tuotteita työmaalle useassa erässä värieroja saattaa kuitenkin esiintyä. Tästä johtuva esteettinen haitta on väliaikainen ja tästä syystä emme korvaa tuotteita jos reklamaation syynä on pölynsidonta-aineen vaihdoksesta aiheutuneet värierot.

Jatkossa vaihdos vähentää tuotteiden värieroja eri tuotepakkausten ja valmistuserien välillä.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa vaivaa.