Fel’x Pro –aluskatteesta tuli urakoitsijoiden suosikki

29.1.2015

 

Icopalin aluskatteiden uusin tulokas, umpialustoille tarkoitettu tarrareunainen Fel’x Pro on löytänyt paikkansa erityisesti ammattirakentajien aluskatteena: 37,5 neliön rullakoko on osoittautunut tehokkaaksi ja itseliimautuvat saumat nopeaksi kiinnitystavaksi.

Fel’x Pro:sta saamamme palaute on ollut huippuhyvää, kertoo tuotepäällikkö Jaana Valjus. – Erityisesti hiekattomuudesta ja tarrareunasta on tykätty. Myös Fel’x Pro:n rullapaino on asentajaystävällinen: 22 kilon rullaa on helppo käsitellä.

Asennusnopeus ja aluskatteen helppo käsiteltävyys ovat ammattilaisille erityisen tärkeitä –Toki näistä ominaisuuksista hyötyvät myös omatoimirakentajat, Valjus muistuttaa. 

 FelxProSaumaLahi250

 

Aluskate vaativaankin käyttöön

 

Kumibitumista valmistettu Fel’x Pro on jyrkkien kattojen aluskate joka sopii monelle katemateriaalille. Se toimii esimerkiksi bitumikattolaattojen, tiili- ja teräskatteiden sekä konesaumattujen teräskatteiden alla. Teräskatteiden kanssa Fel’x Pro toimii erityisen hyvin: sen pinta on teräspintaa naarmuttamatonta kuitukangasta.

Fel'x Pro täyttää uusimmat RIL 107-2012 sekä Kattoliiton vaativimman AKK1-luokan (AKK=kiinteälle alustalle asennettavat aluskatteet) vaatimukset. Bituminen aluskate taipuu hyvin myös monimuotoisten kattojen aluskatteeksi.

 

Valitse oikea aluskate valintataulukon avulla

 

Icopalin aluskatevalikoimasta löytyy sopiva aluskate jokaiseen kohteeseen. Aluskatteiden valintataulukon avulla voit tarkastaa mikä on juuri omaan kohteeseesi sopiva vaihtoehto.

 

Lue lisää:

Aluskatteiden valintataulukko (pdf)

Kiinteälle alustalle asennettavat aluskatteet, tuotesivu

Diffuusioavoimet aluskatteet, tuotesivu

Loivien kattojen alus- ja pintakermit, tuotesivu

 

Felxpro550