Kotimaiset SAPOX-savunpoistoluukut Icopalin tuotevalikoimaan

Savunpoiston tarkoituksena on pitää uloskäytävät ja poistumisreitit savusta vapaana tulipalotilanteessa ja turvata näin ihmisten pelastautuminen, helpottaa pelastus- ja sammutustöitä sekä rajoittaa palovahinkoja. Savunpoisto on osa kiinteistön paloturvallisuutta. Icopalin yritysyhteistyö viitasaarelaisen Multi Cap Techin kanssa tuo markkinoille aivan uudenlaisen saumattoman savunpoistoluukun, joka täyttää kaikki uusimmat savunpoistomääräykset.

Ainutlaatuisella rakenteella helppoutta asennustyöhön

Rakenteeltaan saumattomat savunpoistoluukut ovat ainutlaatuisia. SAPOX-savunpoistoluukussa on sandwitch-rakenne, joka muodostuu 100 mm paksusta palamattomasta mineraalivillaytimestä ja pinnoitetusta ohutlevystä. Tuotannossa syntyy valmis ulko- ja sisäpinta, eikä erillistä runkoa tehdä erikseen. Tällä valmistusmenetelmällä tuotteesta saadaan kevyt liikutella ja se nopeuttaa asennustyötä. Saumaton rakenne tekee savunpoistoluukusta täysin tiiviin ja se eliminoi kylmäsillat ja säilyttää rakennukset homeettomina. Valmistusmateriaalin ja yhtenäisen rakenteen ansiosta tuotteellemme saadaan tarvittava palosuojaus, tiiveys, oikeanlaiset virtaukset ja lämmöneristyskyky.

Multi Cap Techin tuotantolinjalla Viitasaarella on mahdollista rakentaa myös räätälöityjä savunpoistoluukkuja, jos esimerkiksi katon jyrkkyys tai jokin muu seikka estää perusmallin käytön.

Icopalilla on kehitelty uuden tuotteen myötä myös uudenlainen palvelukonsepti, jossa ollaan arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden kumppanina suunnitteluprosessin alkujuurilta lähtien. 
 

FAKTALAATIKKO
Luotettavuuskoe Re 10.000
Tuulikuorma WL 1500
Lumikuorma SL500
Alhainen lämpötila T -25°C
Palotestit B600
CE-merkitty
Virtauskerroin Cv = 0,72 – 0,78
luukkutyypistä riippuen

Lisätietoja tuotteesta savunpoisto(a)icopal.com