Peltikattourakointi

 

Icopalin Julkisivu- ja peltiurakointiyksikkö tarjoaa parhaat ratkaisut jyrkkien kattojen urakointiin sekä uudis- että saneerauskohteisiin.  Julkisivu- ja peltiurakointiyksikön harjakattopalvelun asiakkaita ovat muunmuassa asunto-osakeyhtiöt. Kysy lisää urakointipalvelustamme!

Suunnitteletko kattosaneerausta tai tarvitsetko urakoitsijan uudiskohteeseen? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Peltikattourakoinnin yhteystiedot
Urakoimme varmalla ammattitaidolla

  • Decra-kiviteräskatot
  • konesaumapelitikatot
  • profiilipeltikatot
  • listapeltityöt
  • sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennukset.


 Peltikate kestää

Peltikaton etuja ovat esimerkiksi perinteinen ulkonäkö ja pitkä käyttöikä. Peltikattoja on tehty Suomessa jo yli sadan vuoden ajan. Oikein asennettuna ja sännöllisesti huollettuna konesaumatun peltikatteen käyttöikä on jopa 40-50 vuotta. 

 
Decra-kiviteräskatteella Suomen paras materiaalitakuu

Decra®-kiviteräskate on kestävä, tiivis ja tyylikäs kate. Decra on Suomen ainoa kate, jolle saat 20 vuoden pinnoitetakuun sekä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Decran kivisirotteinen pinta sulautuu kauniisti ympäristöön ja vaimentaa tehokkaasti rankkasateenkin rummutuksen.

Decra on kevyt nostaa katolle: levy painaa vain kolmisen kiloa. Se on myös helppo asentaa, sillä Decra kestää taivuttelua ja sopii kaikille kattokaltevuuksille 1:5 asti. Decra vie rakennustyömaalla vain vähän tilaa, mikä vähentää esimerkiksi taloyhtiön asukkaille kattosaneerauksesta aiheutuvaa haittaa. Yhdelle lavalle mahtuu 150 neliötä valmista katetta, kun muut materiaalit saattavat viedä kahdeksankertaisesti tilaa.