Kuopio_kauppahall_detsku

Bitumiurakointi

Icopal Katto Oy:n Urakointi tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja bitumiurakointiin ja muuhun vedeneristämiseen: katoille, piha- ja autokansille, silloille sekä sokkeleille. Maan kattavassa organisaatiossamme paikallinen kokemus ja kansainvälinen tietotaito yhdistyvät kokonaispalveluksi, joka ulottuu suunnittelusta toteutukseen, takuuseen ja huoltoon.

Olemme toimineet Suomessa 50 vuoden ajan ja tehneet tänä aikana yli 40 miljoonaa neliömetriä valmiita kattoja. Annamme urakoimillemme katoille kymmenen vuoden takuun. Jatkoturvasopimuksella takuun voi pidentää 20 vuoteen.

Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa. Keskittämällä projektin kattourakoinnin Icopaliin, saat parhaan hyödyn tietotaidostamme.

Icopal Katto Oy, bitumiurakointi yhteystiedot
 

Vesikatot

Kaksikerrokattamiseen soveltuva Icopal SuperPolar on kateratkaisu, joissa käytetään kahta päällekkäistä kermiä: aluskermiä ja pintakermiä. Näin saadaan erittäin vahva ja kestävä bitumikate vuosikymmeniksi kaikille loiville katoille. Loivemmille kuin 1:40 katoille suositellaan aina kaksikerrosratkaisua.

Icopal MonoPolar on yksikerroksinen kumibitumikate, joka voidaan asentaa saneerauskohteissa suoraan vanhan katteen päälle. Icopal MonoPolar sopii myös uudisrakentamiseen. Joustavan rakenteensa ansiosta se kestää hyvin lämpötilanvaihteluista johtuvia rakenteiden liikkeitä. Icopal MonoPolarilla saadaan kestävä ja pitkäikäinen bitumikate katoille, joiden kaltevuus on jyrkempi kuin 1:40.

Icopal Pro -kattoratkaisulla varmistat parhaan lopputuloksen. Bituminen höyrynsulku, kaksikerroskate ja hyvin suunnitellut ja toteutetut detaljit sekä säännöllinen huolto takaavat katolle pitkän käyttöiän. Kysy lisää Icopalin urakointipalvelusta.

Pihakannet

Pihakannen päällä olevan vedeneristyksen tehtävänä on suojata alapuolisia rakenteita. Pihakansi voi toimia myös asukkaiden oleskelutilana; sen päälle voidaan istuttaa kasvillisuutta ja rakentaa piharakekennelmia. Pihakannen vedeneristys tehdään kaksi- tai useampikerroksisena ratkaisuna ja ns. käännettynä rakenteena eli vedeneristeet asennetaan lämmöneristeiden alapuolelle. Viheralueilla Icopal käyttää vedenerisyksen päällimmäisenä kerminä juurisuojattua pintakermiä.

Terassit

Terassien vedeneristys tehdään yleensä käännettynä ratkaisuna, kuten pihakannetkin. Vedeneristys tehdään kaksikerrosratkaisuna.

Perusmuurit

Perusmuurieristykset ovat maan sisään jääviä vedeneristeitä, joilla suojataan maan alapuolelle jääviä rakenteita ja estetään veden pääsy maanalaisiin tiloihin. Perusmuurin vedeneristykset tehdään yksi- tai useampikerroksisena kumibitumikermieristyksenä.