telinepeitteet776x243

Monarflex MultiCover -suojapeitteet

 
Monarflex MultiCover on korkealaatuinen ja erittäin kestävä verkkovahvistettu suojapeite joka soveltuu kaikenlaiseen suojaukseen, esimerkiksi rakennustyömaan yleissuojaamiseen, tai vaikkapa katon suojaamiseen korjaamisen tai uudelleenkattamisen ajaksi. Peitteissä on patentoitu kiinnitysmekanismi: vesitiiviit kiinnityssilmäkkeet pysyvät taatusti kiinni, eivät ruostu eivätkä vahingoita alla olevaa materiaalia.

Paksun muovikalvon ja UV-suojauksen ansiosta MultiCover on vesitiivis ja kestävä peite ja sitä voi käyttää yhä uudelleen. Luja vahvikeverkko takaa peitteen kestävyyden säällä kuin säällä, vaikkapa kovalle rasitukselle joutuvissa telineiden päädyissä.

MultiCover-peitteen värivaihtoehdot ovat kirkas (valonläpäisy 70%) ja sininen (valonläpäisy 35%). Peitettä on saatavana 4x30 m kokoisissa rullissa. Peitteen reunoissa on kiinnityssilmäkkeet noin metrin välein, sekä kaksi silmäkeriviä kolmen metrin välein. Siten rullista on mahdollista leikata peitteitä tarpeen mukaan: 4x3 m, 4x6 m, 4x9 m jne.

 

    Suojapeitteet - tuotetiedot

    Esite
    Tuoteseloste