telinepeitteet776x243

Monarflex-telinepeitteet

Monarflex-telinepeitteet ovat korkealaatuisia verkkovahvistettuja telinepeitteitä. Laajasta valikoimastamme löytyy tuotteet jokaiseen tarpeeseen, erilaisiin käyttökohteisiin ja lähes kaikkiin markkinoilla oleviin telinetyyppeihin. Tarvittaessa peitteet voidaan asentaa kahteen kerrokseen, jolloin työmaa voidaan pitää kustannustehokkaasti lämpimänä talvellakin.

 

Valoa läpäisevä rakenne

Monarflex-peitteet on valmistettu kaksikerroksisesta polyeteenikalvosta (LDPE), joiden väliin on laminoitu luja tukiverkko. Näin on saatu aikaan kerrosrakenne, joka on vesitiivis ja jolla on suuri vetolujuus ja kulutuksenkestävyys. Lisäksi kirkkaat peitteet läpäisevät hyvin valoa, joka osaltaan lisää työturvallisuutta. Peitteet ovat UV-suojattuja joten ne kestävät hyvin säätä ja niitä voi käyttää uudelleen.

 

Ainutlaatuinen kiinnitysmenetelmä

Monarflex Light ja Super Light-telinepeitteissä on ainutlaatuinen lujiin silmäkkeisiin perustuva patentoitu kiinnitysmenetelmä, joten peitteiden asentaminen telineisiin on nopeaa ja kestävää. Vesitiiviit kiinnityssilmäkkeet ovat laminoitu peitteeseen, ja laajan pinta-alansa ansiosta ne pysyvät lujasti kiinni. Band- ja ScaffBand –telinepeitteet puolestaan kiinnitetään lujista vahvikenauhoistaan. Kiinnityskohdat ovat molemmissa peitetyypeissä vesitiiviitä kunnes ne puhkaistaan.

Peitteet voidaan asentaa joko vaaka- tai pystysuuntaisesti. Monarflex-tarvikkeiden avulla peitteen kiinnitys telineisiin onnistuu luotettavasti.

 

Saatavana myös paloa levittämättöminä

Paloturvallisuutta vaativiin kohteisiin soveltuvat Monarflex Flamesafe-peitteet. Ne ovat paloa levittämättömiä, turvallisuutta tuovia vaihtoehtoja niin rakennusten suojaamiseen kuin esimerkiksi telakoiden ja teollisuuden erilaisiin suojaustarpeisiin. Vaihtoehtoina ovat silmäkkeillä kiinnitettävä Super Light Flamesafe ja vahvikenauhan avulla kiinnitettävä ScaffBand Flamesafe.  ScaffBand Flamesafen paloluokka on LPS 1215. Flamesafe-peitteet ovat väriltään valkoisia.

 

Logopainatusmahdollisuus

Monarflex-peitteet mahdollistavat myös ulkomainonnan peitteisiin laminoitavien yrityslogojen muodossa. Esimerkiksi yrityksen logo, mainosteksti, kuva, varoitusmerkintä tai vaikkapa urakoitsijan nettisivuille ohjaava QR-koodi voidaan painattaa logonauhaan, joka laminoidaan peitteen muovikalvojen väliin. Peitteen sisälle laminoituna painatus kestää UV-säteilyä erittäin hyvin ja säilyttää värinsä pitkään haalistumatta. Moniväriset painatukset ovat mahdollisia kaikkiin Monarflex-peitteisiin. Painatuksen koko voi olla peitetyypistä riippuen maksimissaan jopa 1200 mm leveä. Logonauhan leveydeksi voi valita 200-1200 mm ja logon toistuma on 1100 mm sisältäen tyhjän välin. Painatukseen voidaan valita 1-7 väriä, Pantone-värikartan mukaan.