kederflex2776

Kederflex -sääsuojapeite

Kederflex on uudenlainen rakennusten ja rakennustyömaiden tilapäinen sääsuojapeite joka parantaa työskentelyolosuhteita ja suojaa sään vaikutuksilta.

kederflexpiirros550

 

 

Kederflex-peite on valmistettu lujitetusta polyeteenikalvosta, ja sen molemmissa reunoissa on lujasti kiinnitetyt kedernauhat, joiden avulla se voidaan kiinnittää markkinoilla oleviin erilaisiin keder-kiskoihin.

Peitettä on saatavana eri kokoisina, joten se soveltuu hyvin erilaisiin telinejärjestelmiin. Kederflexin avulla saavutetaan kestävä ja vesitiivis sääsuojaus ja mahdollistetaan työnteko säässä kuin säässä.

kederflex_piirros_nettiresoluutio

Peitteen neliöpaino on 360 g/m2, joten se on kevyt asentaa. Peitteen reunoissa olevat keder-kiinnitysnauhat ovat erityisen pienikitkaisia, ja liukuvat helposti keder-kiskoon, joten asennus on entistä helpompaa ja nopeampaa.

kederflex_liitin

Peite on väriltään kirkas, joten työskentelyolosuhteet paranevat peitteen hyvän valonläpäisevyyden ansiosta. Kederflex-sääsuojapeitteet on valmistettu polyeteenistä, joten käyttöikänsä lopussa ne voidaan kierrättää.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat kattojen saneeraukset, rakennusten kunnostaminen, uudisrakentaminen, siltojen rakentaminen ja saneeraukset, telakat, väliaikaiset työskentely- tai varastointikatokset sekä julkisivusuojaukset.

Tuotevalikoimasta löytyy myös paloa levittämätön valkoinen Kederflex Flamesafe-peite, jossa on käytetty uutta halogeenitonta palonestoainetta.

 

Kederflex550

 

Miksi Kederflex?

• Lujitettu rakenne takaa kestävän ja vesitiiviin sääsuojauksen ja mahdollistaa työnteon säässä kuin säässä
• Helppoja ja nopeita asentaa materiaalin keveyden ja erityisen pienikitkaisten keder-nauhojen ansiosta
• Parantaa työskentelyolosuhteita hyvän valonläpäisevyyden ansiosta (kirkas 90%, valkoinen 70%)
• Kirkkaan lisäksi saatavana myös työmaan turvallisuutta parantava paloalevittämätön valkoinen Flamesafe-peite (luokka E)
• Ainutlaatuiset Monarflex-kiinnityssilmäkkeet vähentävät tuulen aiheuttamaa ääntä – peitteen voi kiinnittää tiiviisti sen keskeltä
• Pienet vauriot on helppo korjata Universal FT-teipin avulla
• Flamesafe-peitteissä ympäristöystävällinen halogeeniton palonsuoja-aine
• Laaja tuotevalikoima soveltuu eri telinejärjestelmiin
• Kederflex-peitteet voidaan kiinnittää helposti ja luotettavasti ainutlaatuisten Monarflex-kiinnikkeiden avulla

 

    Monarflex telinepeite-esite

    Esite