LastentaloMetallic2

Metallic -pintakermit

 

2HirvensaloMetallic

Metallic on hitsattava kumibitumikermi, jossa on näyttävä metallipinnoite. Pinnoitevaihtoehtoja on kaksi: alumiini tai ruostumaton teräs. Metallic on varmasti vesitiivis ja pitkäikäinen ratkaisu: se taipuu tiiviisti monimuotoisillekin katoille sekä yksityiskohtiin.

Metallic-kermi soveltuu sekä jyrkille että loiville katoille. Se taipuu vaivattomasti mitä erilaisimpiin muotoihin ja kohteisiin kuten kaariin, kupoleihin ja jiireihin niin kirkkorakennuksiin, konserttihalleihin kuin teollisuusrakennuksiinkin.

Ulkonäöltään Metallic vastaa esimerkiksi perinteistä metallikattoa, mutta on edullisempi ja nopeampi asentaa.  Metallic on paloturvallinen katemateriaali ja soveltuu esimerkiksi bitumikatteen palokatkoksi kattokiveyksen tilalle. 

5MetallicDetalji550

Kermi on valmistettu SBS-kumibitumista, verkkovahvisteisesta lasikuitukerroksesta ja profiloidusta metallikalvosta. Metallipinnan luonnollinen vanheneminen on riippuvainen ilmasto-olosuhteista; alumiinipinta oksidoituu ajan myötä, joten se himmenee ja muuttuu vaaleammaksi.

4HirvMetallicRullakuva550