Profi_dicht_kuva

Vedeneristemassat

Icopal Vedeneristemassat on tuoteperhe monipuolisia nestemäisenä levitettäviä ulkokäyttöön tarkoitettuja vedeneristetuotteita. Massoilla voidaan nopeasti ja luotettavasti vedeneristää pinnat ja monimutkaiset muodot. Vedeneristemassat muodostavat saumattoman, yhtenäisen pinnan. Niiden avulla on helppo vedeneristää myös hankalat yksityiskohdat, kuten putkien läpiviennit, kattoikkunat, kynnykset, parvekkeet ja terassit.

Icopalin vedeneristemassoihin kuuluu neljä järjestelmää: Profi-Dicht, Enduroflex (ent. Enviroflex), Faserfix ja QuickSeal. Sopivimman järjestelmän valinta riippuu käyttökohteesta, käyttötavasta ja alustasta. Kukin järjestelmistä on pitkäikäinen ratkaisu, joka kestää ulkotilojen rasituksia sellaisenaan.

Saumaton vedeneristys helposti ja luotettavasti

Katoille asennetaan yhä useammin erilaisia läpivientejä ja lisäosia, esimerkiksi aurinkopaneeleja. Haastavien yksityiskohtien määrän kasvaminen vaatii vedeneristykseltä aiempaa enemmän ja yksityiskohtien toteuttaminen perinteisillä menetelmillä voi viedä myös yllättävän paljon aikaa. Icopalin vedeneristemassoilla on mahdollista saada aikaan nopeasti ja täysin saumattomasti luotettava ja pitkäikäinen vedeneristys. Käsitelty kohta on aina saumaton ja sen kunto on helposti silmämääräisesti tarkasteltavissa.

Yksikomponenttiset vedeneristemassat

 1komponenttiVedeneristem550

 

Kaksikomponenttiset vedeneristemassat

 2komponenttiVedeneristem550

 

 Tutustu myös ohjevideoihin! Videot voit katsoa myös Icopalin YouTube-kanavalta

 

Ulkonurkan tiivistäminen Enduroflex -vedeneristemassalla 

 

 

Sisänurkan tiivistäminen Enduroflexillä 

 

 

Pyöreän läpiviennin tiivistäminen Enduroflexillä

 

Piipun tiivistys QuickSealilla

 

 

Reikä huopakatossa? Paikkaa QuickSealilla!

 

Icopalin ProfiDicht-vedeneriste sopii vaativimpiinkin paikkoihin