TopSafeProEtusivu

Tiivissaumakatteet TopSafe Pro ja LiimaUltra

 

TopSafe  –  leveäsaumainen tiivissaumakate

Tiivissaumakate on helppo, varma ja hillityn tyylikäs katevaihtoehto. Tiivissaumakate toimii visuaalisesti modernin talon hillittynä katteena ja yhtälailla piilopirtin ympäristöön sulautuvana kattomateriaalina. TopSafe Pro:n leveät saumat tekevät tiivissaumakatteesta entistäkin varmemman. Leveät limitykset ovat taatusti tiiviit ja suojaavat rakenteet tehokkaasti kosteudelta.  

BMI Icopalin tiivissaumakatteet TopSafe Pro ja LiimaUltra

Tiivissaumakate on nopea ja helppo tapa tehdä kestävä ja pitkäikäinen vesikate. Loiva harjakatto edellyttää Suomen oloissa ehdottoman tiiviitä saumoja, jotka syntyvät BMI Icopalin tiivissaumakatteilla varmasti. Kermin reunoilla olevat lujat liimapinnat kiinnittävät kermit toisiinsa vedenpitävästi ja pysyvästi.

BMI Icopalin tiivissaumakatteiden rakenne on tehty kestämään äärimmäisetkin lämpötilavaihtelut. Sitkeä ja joustava kumibitumiseos sekä vankka polyesterirunko myötäilevät talon rakenteiden liikkeitä repeämättä ja murtumatta.

Perinteinen LiimaUltra -tiivissaumakate on toimiva ratkaisu kun katon kaltevuus on vähintään 1:10. Jos harjakatto on tätä loivempi, leveäsaumainen TopSafe Pro tarjoaa pitävän suojan 1:20 kaltevuuteen asti.

 

TopSafe Pro -tiivissaumakatteet - leveämpi liimareuna

TopSafe Pro on tiivissaumakate kattojen, parvekkeiden ja terassien vedeneristykseen. Se soveltuu loiville harja- ja pulpettikatoille. TopSafe Pro:ssa on 500  mm leveä liimareuna, joka takaa tiiveyden loivemmillakin kattopinnoilla. Alapinnaltaan tuote on kauttaaltaan itseliimautuva. Katon minimikaltevuuden tulee olla vähintään 1:20 joten TopSafe Pro soveltuu hieman loivemmille katoille kuin esimerkiksi LiimaUltra-tiivissaumakate jonka minimikaltevuus on 1:10.

TopSafe Pro -tiivissaumakatetta on saatavana hiilenharmaana ja huhtikuusta 2016 alkaen korostusraidoitetussa TopSafe Pro  Linear -värissä.

Katso tästä TopSafe Pro -tiivissaumakatteen asennusvideo!

 

 

LiimaUltra, perinteinen tiivissaumakate

LiimaUltra  sulautuu tyylikkäästi maisemaan, sillä sen mattapintaiset värit on poimittu suoraan luonnosta. Valinnanvaraa löytyy jokaiseen taloon ja ympäristöön!

Joustavat tiivissaumakatteet taipuvat helposti vaikeisiinkin mutkiin ja jiireihin. Ne voidaan asentaa vanhan huopa- tai laattakaton päälle. Uudiskohteissa alustaksi käy pontattu lauta tai pontattu säänkestävä rakennuslevy. Katon kaltevuuden tulee olla vähintään 1:10.

 

Linear (TopSafe Pro)

TopSafeProLinear 550

 

Musta antrasiitti (TopSafe Pro ja LiimaUltra)

MustaAntrasiittiTiiviss550

 

Hiilenharmaa (TopSafe Pro ja LiimaUltra)

 LiimaUltraHiilenharmaa550

Grafiitinmusta (LiimaUltra)

LiimaUltraGrafMusta550

 

Tiilenpunainen (LiimaUltra)

LiimaUltraTiilenpunainen550

 

Metsänvihreä (LiimaUltra)

LiimaUltraMetsänvihreä550