Fastlock valokate

Fastlock Uni -valokate

Valokate antaa suojaa sateelta mutta päästää auringonvalon sisään! Fastlock Uni -valokate on helppo ja turvallinen asentaa: hyötyleveydeltään 20 cm levyiset levyt napsautetaan putkisaumoista kiinni toisiinsa eikä katteeseen tarvitse tehdä lainkaan reikiä.

 

  • Fastlock Uni -valokatteella on nopea, nerokas putkisaumakiinnitys: klik ja kiinni on!
  • Vesitiivis lopputulos, ei vuodoille altistavia ruuvireikiä
  • Pitää pintansa kirkkaana vuosia pitempään kuin perinteiset valokatteet
  • Upeat kaarevat toteutukset mahdollisia

 

Katso tästä kuinka Fastlock Uni-valokate asennetaan!

Valokatteen asennus terassille. Kattamaton terassi sai katteen kun suojaksi asennettiin Fastlock Uni -valokate. Tässä kohteessa kate kiinnitettiin muovikiinnikkeillä.  

 

 

Fastlock Uni -valokate on helppo asentaa

Fastlockin valokatepaneelit on suunniteltu siten, että niiden asennus on yksinkertaista, helppoa ja turvallista. Hyötyleveydeltään 20 cm levyiset levyt liitetään aina putkisaumoista toisiinsa. Ruoteisiin levyt kiinnitetään Fastlock -muovikiinnikkeillä, jotka asennetaan ruoteisiin ennen valokatteen kiinnitystä, jolloin kiinnikkeet eivät jää lainkaan näkyviin.  Levyjen työstö onnistuu esimerkiksi hienohampaisella sahalla.

Fastlock Unin  asennusvideon löydät Icopalin Youtube-kanavalta. Lisää asennuksesta löydät Fastlock Uni -valokatteen asennusohjeesta sekä kohdasta Useimmin kysytyt kysymykset.

 

Fastlock  

 

Käyttömukavuutta ja ehdotonta tiiveyttä

Fastlock Uni -valokatteen ainutlaatuinen muoto ylläpitää sen puhtaana säilymistä. Levyt liittyvät toisiinsa putkisaumoista, jotka on nostettu vedenvirtauskohtaa ylemmäs. Vesi ohjautuu luonnollisesti pois valokatteen pinnalta ilman yhtäkään rumentavaa, likaantuvaa ja vuotoaltista poikittaissaumaa. Levyt kiinnitetään putkisaumoista ilman läpireikiä. Näin säästytään muovimateriaalin lämpölaajenemisen aiheuttamilta kiinnitysreikien vuodoilta.

 KaarevaValokate550

 

Fastlock –valokatteissa harmonia ja toiminnallisuus on yhdistettynä samaan tuotteeseen. Modernit, valoa läpäisevät, kevyet mutta silti erittäin kestävät kattoratkaisut ovat mahdollisia niin pieniin kuin suuriinkin valokatoksiin. Fastlock suojaa säältä muttei rajoita valon pääsyä.

Loistavien ominaisuuksiensa ja laajan tuotevalikoiman ansiosta Fastlock Unilla on lukemattomia erilaisia käyttökohteita niin kotona, mökillä kuin liikerakentamisessakin; terassit, pergolat, puutarhakatokset, auto- tai pyöräkatokset, pyöräsuojat, pihavarastot, bussipysäkit, myymälöiden ostoskärrykatokset… Sen avulla voidaan suojata siirtyminen rakennuksesta toiseen tai kattaa vaikkapa kävelysilta tai urheilualue - vain mielikuvitus on rajana!

 

Kestävä ja ympäristöystävällinen valokate

Fastlock Uni -valokate valmistetaan korkealaatuisesta polykarbonaatista, joka on iskunkestävä ja pitkäikäinen materiaali. Se kestää vaikeissakin sääolosuhteissa: pakkasia, lumikuormia ja rajujakin myrskyjä - 10 vuoden takuulla. Sileänä ja likaa hylkivänä se on helppo pitää puhtaana. Fastlock säilyttää värinsä haalistumatta ja kauniin muotonsa ajan saatossakin.

 

FastlockValokateTalvi550

 

 

 

Rajattomasti mahdollisuuksia suunnitteluun

Fastlock Uni-levyjen joustava polykarbonaatti ja levyjen uniikki muoto mahdollistavat erilaiset kaarevat katokset. Taivutussäde voi olla minimissään 1,5 metriä.

Kate kootaan modulaarisesti 200 mm levyisistä paneeleista, joita voidaan toimittaa määrämittaan jopa 13 metrin pituisina. Siten suuretkin yhtenäiset pinnat ilman valokatteen poikittaissaumoja ovat mahdollisia. Alusrakenteeksi sopivat niin puiset kuin teräksiset tai alumiiniset rakenteet. Fastlock Uni on paloluokiteltu tuote, lisätietoa tuoteselosteessa.

 

Katso esittelyvideo Fastlock Uni -valokatteesta!

 

 

Katso Fastlock Uni -valokatteen asennusanimaatio

Tässä animaatiossa esitellään Faslock Uni -valokatteen asentaminen sekä metalli- että muovikiinnikkein.