Tuotteet

 

Aluskatteet
Aluskate on erittäin tärkeä osa kattokokonaisuutta, sillä aluskate toimii kosteuden todellisena pysäyttäjänä. Jos aluskate vuotaa, ei pelkkä paikkailu riitä, vaan koko vesikatto on silloin vaihdettava. Aluskatteen tulekin kestää vähintään yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalin joten aluskatteen valintaan kannattaa todella panostaa. Hyvä aluskate ehkäisee tehokkaasti katon kosteusvaurioita.
Read moreX
Decra-kiviteräskate
Decra-kiviteräskate on tiivis, kaunis ja kestävä ja se vaimentaa tehokkaasti rankkasateenkin rummutuksen. Decra on Suomen ainoa kate, jolle saat 20 vuoden pinnoitetakuun sekä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Decra on kevyt nostaa katolle: levy painaa vain kolmisen kiloa. Se on myös helppo asentaa, sillä Decra kestää taivuttelua ja sopii kaikille kattokaltevuuksille 1:5 asti.
Read moreX
Fastlock Canopy -suojakatos
Fastlock Canopy-suojakatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa esimerkiksi sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta, mutta päästää valon läpi. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle. Fastlock Canopy-katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa.
Read moreX
Fastlock Uni -valokate
Fastlock Uni -valokate päästää päivänvalon sisään, mutta pitää veden visusti ulkona. Helposti taivutettavasta Fastlock Unista voidaan rakentaa myös kaarevia muotoja. Valokatetta valmistetaan useita eri varastopituuksia. Putkisaumakiinnityksen ansiosta kate asennetaan ilman katteen läpäiseviä ruuvinreikiä, joten vesi ei pääse vuotamaan sisään.
Read moreX
Fonda Universal -perusmuurilevy
Fonda Universal-perusmuurilevyä käytetään betoni- ja harkkorakenteisissa perusmuureissa vedeneristeenä. Se on vesitiivis polypropyleenilevy, joka estää kosteuden tunkeutumisen sokkeliin. Nystyräkuviointi jättää levyn ja seinän väliin ilmaraon, jonka ansiosta sisäpuolelta tuleva kosteus tiivistyy levyyn ja valuu sitä pitkin alas salaojiin.
Read moreX
Kattoturvatuotteet
Tikkaat ja kulkusillat ovat jyrkillä katoilla pakollisia, mikäli katolla on sellaisia huoltokohteita, joihin pitää päästä. Kiinnitysmenetelmä valitaan katemateriaali huomioiden ja asennuksessa noudatetaan kattoturvatuotteen valmistajan ohjeita.
Read moreX
LiimaUltra-tiivissaumakate
LiimaUltra on on nopea ja helppo tapa tehdä kestävä ja pitkäikäinen tiivissaumakate. Loiva harjakatto edellyttää Suomen oloissa ehdottoman tiiviitä saumoja, jotka syntyvät LiimaUltralla vuorenvarmasti. Kermin reunoilla olevat lujat liimapinnat kiinnittävät kermit toisiinsa vedenpitävästi ja pysyvästi.
Read moreX
PintaUltra-kolmiorimakate
PintaUltra on kovalle ja tasaiselle alustalle tarkoitettu kolmiorimakate. Se sopii sekä uudiskohteisiin, että vanhojen huopa- ja laattakattojen kattamiseen. Uudiskohteissa alustaksi käy pontattu lauta tai pontattu kosteudenkestävä rakennuslevy. Katon kaltevuus on oltava vähintään 1:3 (18° ).
Read moreX
Plano-kattolaatta
Plano-bitumikattolaatat ovat laadukkaita, kestäviä ja helposti asennettavia katteita näyttäville ja monimuotoisille katoille. Plano soveltuu katteeksi sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Valittavana on laaja valikoima ympäristöön sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja. Plano kattolaatta sopii mainiosti niin uudis- kuin korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi.
Read moreX
Radonin torjuntaan tarkoitetut tuotteet
Radon on radioaktiivinen kaasu, jota syntyy jatkuvasti kaikessa kiviaineksessa, kuten kalliossa ja hiekassa sekä näistä valmistetuissa rakennusmateriaaleissa. Radonin kulku sisäilmaan esteään tiivisteillä luomalla alapohjaan ilmasulku.
Read moreX
Sadevesijärjestelmät
Sadevesijärjestelmä ohjaa veden pois katolta ja on näin osa toimivaa kattokokonaisuutta. Laadukkaat sadevesijärjestelmämme kestävät sateen lisäksi myös jään ja lumen rasitukset rikkoutumatta ja haalistumatta. Esimerkiksi teräsohutlevystä valmistettu Sadetar-sadevesijärjestelmä sopii joustavasti sekä pientaloihin että rivi- ja pienkerrostaloihin.
Read moreX
Suojapeitteet
maplocation1, intro text
Read moreX
Turvekatto
Turvekatto rakennetaan tukevan alustan, esimerkiksi raakaponttilaudoituksen päälle. Ensimmäisenä kerroksena on vedeneristys, esimerkiksi LiimaUltra-tiivissaumakate. Tämän päällä on Universal-nystyrälevy.
Read moreX

Icopal-tuotteet

Icopal on laadukas ja turvallinen valinta niin pientalorakentajille kuin suurten kohteiden urakoitsijoille. Meiltä löydät parhaat katto- ja vedeneristysmateriaalit ja muut rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen tarkoitetut tuotteet. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Sivun vasemmasta laidasta löydät linkkilistan Icopalin tuotevalikoimaan. Kuvassa muutamia esimerkkejä tuotteistamme.