Avoimet työpaikat icopal

Avoimet työpaikat

  

_____________________________

Haemme nyt BMI Finlandin tuotehallinnan ja markkinoinnin tiimiimme

Tuoteryhmäpäällikköä

 
Tuoteryhmäpäällikön monipuolisessa   tehtävässä pääset työskentelemään tuotehallinnan, myynnin ja   markkinoinnin rajapinnassa. Markkinoiden seuraaminen ja ymmärrys asiakkaiden   tarpeista on yrityksen menestymisen kannalta erittäin tärkeää, ja ajantasaisen   markkinatiedon avulla osaat etsiä ratkaisuja ja uutuuksia jotka palvelevat   asiakkaitamme entistä paremmin. Rekrytointia hoitaa Personal Huset Staffing Group.

Lue lisää ja hae tehtävään

 

_____________________________

Haemme nyt BMI Finlandin tuotehallinnan ja markkinoinnin tiimiimme

Teknistä päällikköä

Teknisen päällikön roolissa työskentelet asiantuntijana erilaisissa myyntivetoisissa investointi-, palvelu- ja tuotekehitysprojekteissa. Rekrytointia hoitaa Personal Huset Staffing Group.

Lue lisää ja hae tehtävään

 

_____________________________

Haemme nyt Icopal Katto Oy:n Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueille

RAKENNUSALAN  AMMATTILAISIA ASIANTUNTIJA- JA ESIMIESTEHTÄVIIN

Vahvistamme tarjouslaskennan, myynnin ja projektihallinnan resurssejamme.

Projektinhoitaja/päällikkö vastaa kohteiden tarjouslaskennasta, urakkaneuvotteluista ja -sopimuksista, projektisuunnittelusta sekä työkohteen sisäisestä luovutuksesta toteu- tusorganisaatiolle. Tehtävään kuuluu mm. tekniikkaan, laatuun, kustannuksiin, aikatau- luihin, työturvallisuuteen, työmaalogistiikkaan ja hankintoihin liittyviä tehtäviä. Tehtävä edellyttää yhteydenpitoa viranomaisiin, asiakkaisiin/tilaajiin, työntekijöihin, työtovereihin ja esimiehiin.

Työnjohtaja vastaa omien työmaiden ja urakoiden käytännön toteutuksesta. Ohjaat sujuvasti työmaiden toimintaa aloituksesta luovutukseen ja kaiken sillä välillä. Ratkaiset tekniset kysymykset ja järjestät tavarat ja työntekijät oikeaan aikaan ja paikkaan, dokumentoit riittävästi ja käytät it-järjestelmiä sujuvasti.

Molemmat tehtävät edellyttävät liikkumista alueen työmailla ja asiakkaissa.

Odotamme

• Rakennusalan koulutusta tai työkokemusta rakennusalalta ja erityisesti kattourakoinnista
• Kykyä hallita useita samanaikaisia projekteja
• Paineensieto- ja päätöksentekokykyä
• Hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme

• Mahdollisuuden kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi
• Ammattitaitoisen organisaation tuen ja hyvät tuotteet
• Vakituisen työsuhteen ja hyvät työsuhde-edut

Ota yhteyttä tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 24.8.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@bmigroup.com. Merkitse viestin otsikoksi hakemasi tehtävä. Tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat Icopal Katto Oy:ssä (sähköpostit etunimi.sukunimi@bmigroup.com):
Aluepäällikkö Mika Karsikas, puh. 0400 400 332 (pääkaupunkiseutu)
Aluepäällikkö Kristian Sainio, puh. 040 672 2063 (Lahti/Kouvola)
tai kaikista tehtävistä toimitusjohtaja Juha Leppänen, puh. 040 193 7696

_____________________________

 

Avoimet hakemukset

Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostilla, osoitteeseen hakemukset@icopal.com. Aluetoimistoihin hakevat voivat olla yhteydessä suoraan ko. alueen työnjohtoon.

___________________

Icopal-konserni on osa Icopalin ja Braas Monierin muodostamaa BMI Groupia joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja. BMI Groupiin kuuluu useita vahvoja ja vakiintuneita brändejä joista Suomessa toimivat Icopal ja kattotiilistä tunnettu Ormax Monier sekä valmispiippuja valmistava Schiedel Savuhormistot. BMI Groupin pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja sen yhtiöiden liikevaihto oli yli 2 miljardia euroa vuonna 2016.

Icopal Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen. Päätuotteita ovat kate- ja vedeneristämismateriaalit ja niihin liittyvät rakennusmateriaalit. Urakointiyhtiö Icopal Katto Oy palvelee bitumikattourakoinnissa ja muussa vedeneristysurakoinnissa, peltikattourakoinnissa ja kattojen huoltopalveluissa.