Avoimet työpaikat icopal

Avoimet työpaikat

_____________________________

Avoimet hakemukset

Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostilla, osoitteeseen hakemukset@icopal.com. Aluetoimistoihin hakevat voivat olla yhteydessä suoraan ko. alueen työnjohtoon.

 

Icopal Oy kuuluu yhdysvaltalaisen kattomateriaalivalmistaja GAFin omistamaan Icopal-konserniin. Icopal on Euroopan johtava kate- ja vedeneristysmateriaalien valmistaja sekä kattourakoinnin ja kattohuoltopalvelujen markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Icopal Oy on vakavarainen ja voimakkaasti kehittyvä rakennusalan yritys, jolla on rakennustarvikekauppaa ja vientiä palveleva myyntiorganisaatio sekä urakoinnista ja huoltopalveluista vastaava yhtiö Icopal Katto Oy. Icopal Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1931 lähtien. Icopal Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 26,4 miljoonaa euroa ja Icopal Katto Oy:n liikevaihto 34,4 miljoonaa euroa. Työntekijöitä Icopalissa on yhteensä noin 350. Icopalin Suomen pääkonttori sekä kateainetehdas sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla.

____________________________________________________________________________________

Icopal Oy:n urakointiyhtiö Icopal Katto Oy tarjoavaa täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin,  peltikattourakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennuttajat, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kiinteistöjen omistajat.