Avoimet työpaikat icopal

Avoimet työpaikat

Haemme vakituiseen työsuhteeseen HSEQ Manageria

HSEQ Managerin toimenkuvaan kuuluu muun muassa seuraavia vastuita:

• Työturvallisuudesta huolehtiminen: konsernin uusien työturvallisuuskäytäntöjen ohjeistus, käyttöönotto ja koulutukset sekä Suomen lakisääteisten työturvallisuusvaatimusten seuranta ja käyttöönotto.
• Työturvallisuuden kehittämiseen liittyvät projektit
• Toiminnan laadun varmistaminen: ISO 9001 ja ISO14001 standardien mukaisen toiminnan/ohjeistuksen ylläpito ja kehittäminen (+ konserniohjeistus)  

Odotamme sinulta

• Teknistä koulutusta (AMK/DI) tai vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä tuotantoympäristössä
• Sujuvaa englanninkielen taitoa, tehtävässä tehdään yhteistyötä Pohjoismaisen tuotantotiimin kanssa
• Kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn, toimenkuva on varsin itsenäinen
• Yhteistyökykyä ja hyviä vaikuttamistaitoja
• Positiivista otetta haastaviinkin tilanteisiin
• Mahdollisuutta liikkua ja matkustaa.

Työ tehdään pääosin Espoon toimipisteessä, mutta vastuulle kuuluu myös Orimattilan tuotantolaitos. Tehtävä pitää sisällään myös satunnaista matkustamista konsernin muihin maihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä mukavat työkaverit kansainvälisessä yrityksessä.
Työt alkavat heti kun oikea henkilö löytyy, sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 23.6.2019 osoitteeseen: hakemukset@bmigroup.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Vesa Ek, puh.  040 5328 492 to 6.6 klo 15-17 ja pe 7.6. klo 8-16.

________________

Avoimet hakemukset

Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostilla, osoitteeseen hakemukset(a)bmigroup.com. Aluetoimistoihin hakevat voivat olla yhteydessä suoraan ko. alueen työnjohtoon.

___________________

Icopal-konserni on osa Icopalin ja Braas Monierin muodostamaa BMI Groupia joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja. BMI Groupiin kuuluu useita vahvoja ja vakiintuneita brändejä joista Suomessa toimivat Icopal ja kattotiilistä tunnettu Ormax Monier . BMI Groupin pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja sen yhtiöiden liikevaihto oli yli 2 miljardia euroa vuonna 2017.

Icopal Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen. Päätuotteita ovat kate- ja vedeneristämismateriaalit ja niihin liittyvät rakennusmateriaalit. Urakointiyhtiö Icopal Katto Oy palvelee bitumikattourakoinnissa ja muussa vedeneristysurakoinnissa, peltikattourakoinnissa ja kattojen huoltopalveluissa.